Monday, 6 April 2009

KUSH NA RREJTI PËR KOSOVËN..?!

Agim Shehu


(nga një rrëfim në Gjenevë)


Pas demostratave të fuqishme në Kosovë kundër dhunës serbe, shokët e tij një nga një po arrestoheshin, dhe ai u fsheh. Më pas arriti të largohej jashtë vendit dhe hyri azilant politik në Zvicër. U rregullua aty me punë e me jetesë.
Në familjen e tij u bënë bastisje e kërcënime ...

lexo me shume tek

FJALA E LIRE

No comments: