Sunday, 12 April 2009

PSE ZONJA SHEN MERI TA PESOJME NE QE KEMI DHENE KONTRIBUTE PER KETE VENDNga GEZIM LLOJDIA


ADN PATRIOTIKE

Një mjegullinë nga koha e shkuar ka penguar, që të disponohet një material i saktë dhe i plotë për patriotin Dhimitër Kolea. Në pikëzim të vesës,një pëllumb krahët tund çdo mëngjes duke u ulur në vendshtrojen e tij thonë rapsodët.
ADN e tij patriotike, .....


vazhdon tek FJALA E LIRE

No comments: