Friday, 10 April 2009

Me zjarr ju flas, me zjarr …Bardhyl Berberi

Në galerinë e arteve të pallatit të kulturës “Lasgush Poradeci “është çelur një ekspozitë krejt e veçantë fotografike dhe biblografike pjesa më e madhe ekspozohen për herë të parë kushtuar kushtuar poetit të mirnjohur Lasgush Poradeci .Kjo ekspozite u hap nga shtëpia botuese Argeta –LMG dhe drejtuesi i kësaj shtëpie botuese

... lexojeni te plote tek FJALA E LIRE

No comments: