Tuesday, 14 October 2008

“British Library” tani edhe me tituj shqiptarëFatmir Terziu


“British Library” është libraria kombëtare e Mbretërisë së Bashkuar. Ajo është e vendosur në Londër dhe është një nga institucionet më të mëdha të fushës së kërkimeve të librit, me një numër prej 150 milion titujsh në gjuhë të njohura dhe në formate librash, revistash, gazetash, buletinësh, rekorde muzikash, database, harta, pulla, e plot të tjera. Koleksioni i kësaj librarie zë rreth 25 milion libra që fillojnë që nga viti 300 para Krishtit.
Sipas rregullave për cdo botim në Britani ajo merr automatikisht kopje ....

vazhdon tek FJALA E LIRE

No comments: