Thursday, 9 October 2008

Një CD, një fakt dhe mendimi realMërgim Korça

E lexova me vëmëndje pikëpamjen e Z. Minella Aleksi rreth intervistueses së Nexhmije Hoxhës, gazetares Rudina Xhunga, por akoma më me vëmëndje se si shprehej ai (Minella) edhe rreth Blendi Fevziut, moderatorit që tashmë e kanë ngritur shumë lart. Sa për dijení, edhe unë jam i të njejtit mendim me Z. Minella: mënyra se si vepron ai si moderator, për mua është dukshëm e paragjykuar ndaj personazhit ose personazheve të ftuar, pa le pastaj që dëndur e më dëndur situata i shket krejtësisht nga duart : në vënd që t’a udhëheqë ai emisionin, Z.Fevziu rreket t’a ndjekë debatin e palëve !

....

VAZHDON TEK FJALA E LIRE

No comments: